Studiefrämjandet Stockholms län söker en konsthandläggare på deltid (50%)

Tjänstebeskrivning:

Studiefrämjandet Stockholms län söker en Konsthandläggare på 50 % med uppdrag att utveckla konstnärlig verksamhet i form av cirklar, kurser och kulturarrangemang i hela länet. Tjänsten sker i samverkan med Studiefrämjandets konstskola Basis.

Vi söker dig med ett starkt intresse för folkbildningens roll i samhället. Du skall ha en högskoleutbildning inom konst/kultur, pedagogisk erfarenhet och befintligt nätverk inom området. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av projektledning. Vi söker en medarbetare som har förmåga att arbeta självständigt, gränsöverskridande och målinriktat mot gemensamma mål. Du skall ha lätt för att skapa nätverk och förväntas följa upp och administrera den verksamhet du initierar.

Tjänsten är en visstidsanställning på 12 månader med ev. förlängning. Tillträde omgående eller enligt överenskommelse. Sista ansökningsdag den 22:a april 2016.

Ansökan med CV mailas till: maria.saveland@studieframjandet.se
Facklig kontaktperson: lina.selleby@studieframjandet.se

Om Studiefrämjandet

Studiefrämjandet är ett partipolitiskt, religiöst och fackligt obundet studieförbund. Vår profil är kultur, natur och miljö. Studiefrämjandet är ett av Sveriges största studieförbund och bedriver verksamhet i hela landet. Studiefrämjandet utgår från folkbildningens idé. I praktiken innebär det att vi är lyhörda för varje deltagares behov och erfarenheter. Vi arbetar i små grupper, vilket ger ett bra klimat för lärande och gemenskap där vi kan se till deltagarnas individuella behov.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

©2018 Konstnärcentrum Öst I artig made it! webbyrå I

Logga in med dina kontouppgifter

Glömt kontouppgifterna?