OPEN CALL

TECKNING PÅ KÖTTINSPEKTIONEN.

2017, 20:e maj till 4:e juni 2017

Köttinspektionen söker professionella konstnärer som arbetar med teckning. Alla typer av material, former och format välkomnas bara den är starkt kopplad till teckning som konstform. Sökandet föregår nationellt och internationellt.

Sista ansökningsdatum 15 mars 2017

Hur? Du skickar in en epost-ansökan till opencallkottinspektionen2017@gmail.com

Vad? Du presenterar dig själv och ditt konstverk med max 400 tecken och 3-4 bilder på konstverk du vill ansöka med, gärna pdf-fil med lågupplösta bilder. Lägg gärna till länk till din hemsida, instagram eller annat ställe där vi kan se mer av din konst och din cv. Se till att ansökningen är kortfattad och enkel att förstå.

Kostar det att ansöka? Nej det kostar inget.

Köttinspektionen: lokalen är karaktärsfull och det är bra om du har en uppfattning om hur ditt verk kan samspela med den. Vid urvalet tar vi hänsyn till att det går att visa verken hos oss. Besök gärna något evenemang eller se bilder på vår hemsida.

Jury: Urvalet av konstverk görs av oss som driver konsten på Köttinspektionen. Vi är fem konstnärer som ingår i konstnärsgruppen Haka. Vi har curerat nationella och internationella utställningar och projekt ihop sedan 2002.

Utställningsperiod: 20 maj-4 juni 2017.

Avtal: Köttinspektionen ger utställningsersättning till deltagande konstnärer enligt MU- ramavtal. Konstnären står själv för produktionskostnad av verken, men Köttinspektionen kan vara behjälplig vid uppbyggnadskostnad, frakt och försäkring. Inför utställningen upprättas arbetsplan och kontrakt mellan konstnär och Köttinspektionen för gott samarbete. Köttinspektionen är icke kommersiell men tar vid försäljning 20% i provision.

För mer information: www.kottinspektionen.se

Besöksadress: Köttinspektionen, Strandbodgatan 3 Uppsala, Sverige

För frågor skriv till: opencallkottinspektionen2017@gmail.com

Köttinspektionen drivs med stöd från Uppsala Kommuns Kulturnämnd, Kulturrådet och Kultur och Bildning.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

©2018 Konstnärcentrum Öst I artig made it! webbyrå I

Logga in med dina kontouppgifter

Glömt kontouppgifterna?