Konstnärliga utsmyckningar och konstverk skapar kvaliteter och ger karaktär åt de miljöer där vi människor vistas – offentliga rum såväl som i människors boendemiljö. Konsten stimulerar fantasin och sinnena, väcker frågor och samtal och kan skapa identitet, gemenskap och hemkänsla.

OM KC Öst Konstproduktion

KC Öst Konstproduktion kan ge dig och den verksamhet du arbetar i möjligheter till samarbete med konstnärer och att visa och använda konst i nya, utvidgade former. Vi arbetar främst med utsmyckningar och konstnärliga gestaltningar i bostadshus, i trappuppgångar, i entréer, i skilda typer av samlingslokaler men även utomhus i parker, gårdar i bostadsområden mm.

Konstnärscentrum Öst Konstproduktions konstkonsulter kan engageras för uppdrag i samband med utsmyckningsprojekt, konstinköp mm.

Vi hjälper Dig med

  • Konstprogram
  • Förmedling av konstnärer – ”rätt konstnär på rätt plats”
  • Följa projektet ”från ax till limpa”.
  • Guida Dig som kund i upphandlingsprocessen av konst, kontrakt och juridiska avtal, ekonomi
  • Projektledning, administration, tidshantering, kvalitetsgranskning
  • Samordna dokumentation, marknadsföring/pressmaterial, invigningar
  • Arrangera visningar av konsten

 

Genom vår både breda och specialiserade kompetens kan vi erbjuda verktygen Du behöver för att genomföra konstprojekt i de flesta tänkbara skepnader. KC Öst Konstproduktion har ett unikt stort kontaktnät med konstnärer inom alla genrer.Vi arbetar med höga krav på kvalitet och konstnärlig substans. Vår ambition är att skapa en god och fruktbar dialog med Dig som är kund, där Dina önskemål är utgångspunkten.

Våra konstkonsulter

Våra konstkonsulter kan visa många goda exempel på hur konst tillför kvaliteter i miljön, både i offentliga, privata och ”halv-offentliga” sammanhang men även i kommersiella miljöer som handels-platser, företag och banker.

Vi har för närvarande sju konstkonsulter: Birgitta Silfverhielm, Ylva Kullenberg, Annica Einarson, Ola Nilsson, Monica Larsson, Nathalie Wuerth och Karin Willén. Konstkonsulterna är själva konstnärer, medlemmar i KC Öst.

Du kan läsa mer om KC Öst Konstproduktion här

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

©2018 Konstnärcentrum Öst I artig made it! webbyrå I

Logga in med dina kontouppgifter

Glömt kontouppgifterna?